Meny Lukk

Om oss

Om oss!

Tappetårnet holder til i første etasje i Studentenes hus, og har siden sin begynnelse i 2011 blitt en etablert del av studentlivet ved Universitetet i Stavanger. Baren er et naturlig samlingspunkt for både nye og gamle bekjentskap, og er et supert sted for å bli kjent med nye medstudenter. Tappetårnet er en studentbar av og for studenter og har som formål å bidra til et levende studentmiljø. Tappetårnet drives av en blid og sosial gjeng som arbeider frivillig slik at prisene kan holdes nede. Den daglige driften drives av en arbeidsgruppe på fire som sammen arbeider med å ivareta og forbedre våre tilbud.

På Tappetårnet holdes det flere arrangementer i uken i regi av linjeforeninger, klasser eller lukkede forsamlinger. I tillegg holdes baren åpen hver torsdag mellom 17:00-23:00. Her finner man folkeliv, entusiasme og studentvennlige priser i baren. Det blir ofte fullt hus, så det er lurt å være tidlig ute! Det er gratis inngang for å komme inn hos oss, og vi stiller med gratis busser til Stavanger sentrum hver torsdag og ved andre store arrangementer i regi av Tappetårnet.

Ta med studentbevis og et smil om munnen og gjør deg klar til å oppleve studentmiljøet på sitt beste. Husk å lik oss på Facebook under ”Tappetårnet på UiS”, så holder du deg oppdatert på våre kommende arrangementer, stemningsrapporter og billettsalg.

Vi tappes!